MECO


MECO är ett EU-finansierat Interregprojekt mellan Studiefrämjandet, Karlstad Universitets, Musikhögskolan Ingesund och Høgskolen i Innlandet. Projektägare är Karlstads Universitet och Høgskolen i Innlandet. Övriga medfinansiärer för projektet är Region Värmland, Arvika Kommun och Hedmark Fylkeskommun.

Vad kul att du vill veta mer om våra aktiviteter!
Här berättar vi om olika aktiviteter som bedrivs inom MECO, så att du kan anmäla dig och delta i det du tycker verkar spännande. De aktiviteter du inte vill delta i, kan du ändå följa lite på avstånd genom det här nyhetsbrevet. Fyll i uppgifterna nedan så är du säker på att nästa nyhetsbrev landar i din inkorg. 
* visar obligatoriska fält

I enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) behöver vi ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter. Genom att anmäla dig till MECOs nyhetsbrev godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter som du lämnar i formuläret. De personuppgifter som du anger sparas och används för att vi ska kunna vara i kontakt med dig via mail och telefon inför, under och efter aktiviteter, samt förse dig med uppdateringar och erbjudanden om andra musikbranschrelaterade aktiviteter och information.

Email Marketing Powered by Mailchimp