MECO


MECO är ett EU-finansierat Interregprojekt mellan Studiefrämjandet, Karlstad Universitets, Musikhögskolan Ingesund och Høgskolen i Innlandet. Projektägare är Karlstads Universitet och Høgskolen i Innlandet. Övriga medfinansiärer för projektet är Region Värmland, Arvika Kommun och Hedmark Fylkeskommun.

Vad kul att du vill veta mer om våra aktiviteter!
Här berättar vi om olika aktiviteter som bedrivs inom MECO, så att du kan anmäla dig och delta i det du tycker verkar spännande. De aktiviteter du inte vill delta i, kan du ändå följa lite på avstånd genom det här nyhetsbrevet. Fyll i uppgifterna nedan så är du säker på att nästa nyhetsbrev landar i din inkorg. 
* visar obligatoriska fält

I enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) behöver vi ditt samtycke att behandla dina personuppgifter i samband med marknadsföring och genomförande av aktiviteter.  MECO kommer att använda den information du anger i detta formulär för att vara i kontakt med dig och förse dig med uppdateringar och marknadsföring av musikbranschrelaterade aktiviteter. För att kunna kontakta dig på mail och telefon inför, under och efter aktiviteter behöver vi ditt samtycke. För att registrera dig till det här nyhetsbrevet behöver du vara över 16 år. Genom att ge oss ditt samtycke intygar du även att du är över 16 år.

Email Marketing Powered by Mailchimp